Sunday, 1 April 2012

haiii..

penatnyer hari da masuk kijo..mace malas jah nk buat ni..tiba2 kena cover 2 kijo plak..huhuhu..
tapi still la bt ngan ikhlas walau letih n demam....demam??why??coz tired sebab lm x mndi n den semalam mandi pai x ngat dunia da ni..hahahha..aku da mcm budak umr 7 tahun jer ni baru jumpa air..
seronok picnic but still x puas ati lg ntah la dunia n diri aku ni x puas dgn ap yng ad kan x pg rasa nk pg da pegi plak rasa mcm nyesal, bukan sal ap pon ad la hamba Allah ni ad jer yang x puas ati n nk tunjuk pndai so stupid aishhh geram derrr...tp still lg kesia kt bf hee sebab orng lain aku majuk  ngan dia plak, nasib la dia ni x ambik ati sangta sanggup pujok ak walaupon bukan salah dia kan..

nak tulis ap lg ni..tujela..

buat wani yang baca ni mesti boring da kan..cerita lagi baca lg heee...
okk laa daaa....

2 comments:

  1. hahah tulis pon da berbelit...heheh

    ReplyDelete
  2. uish..xpo...tulih lg...ore pon borinkk ni..haha

    ReplyDelete